Jeugdtoernooi Schollevaar met deelnemers van de BS

Afgelopen zaterdag werd het jeugdtoernooi van BC Schollevaar verspeeld. Vanuit de Badmintonschool Barendrecht namen een vijftal kinderen deel. Iedereen moest volgens de reglementen in hogere leeftijdsklassen inschrijven en dat heeft dan ook zijn weerslag in de kracht die sommige tegenstanders dan wel in huis hebben

In de U15 speelden Kylian Bot en Megan Molier hun enkelspelen. Megan speelde samen met Amber Oomens ook nog het damesdubbel in deze klasse. Kylian had de pech om gelijk in zijn eerste ronde tegen de latere finalist te moeten spelen. Megan kwam in haar enkelspel nog wel knap een ronde verder. Helaas kwamen Amber en Megan net niet de poulefase door na een spannende nipt verloren damesdubbel.

In de U17 speelde Amber haar enkelspel en Kylian zijn gemengddubbel. Amber moest gelijk aantreden tegen de latere winnares van het toernooi. Kylian kon helaas geen winstpartijen op zijn naam schrijven.

De vertegenwoordiging in de U19 bestond uit Jeroen Oomens en Karlijn van der Lee. Jeroen trof het niet  in de eerste ronde en verloor van de latere winnaar van het toernooi. Karlijn deed wat min of meer werd verwacht. Zij won haar enkelspel, al was de finale een pittige pot, waarvoor ze een driesetter nodig had. In het damesdubbel werd ze 2e. Proficiat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *