B-selectie: Stefan Vissenberg

Stefan Vissenberg

Ik ben Stefan Vissenberg en het seizoen 2016-2017 was het eerste en helaas ook enige jaar dat ik training heb gegeven voor de Badmintonschool Barendrecht.

Het training geven aan jeugdspelers vind ik leuk om te doen. Er valt altijd wel wat te verbeteren en met name de slagen en het loopwerk vind ik van essentieel belang voor een goede basis.

Speler:

Voor mij is het begonnen bij Shuttlek. Ik heb altijd de drive gehad om het maximale proberen te bereiken. Toen ik ongeveer 14 jaar oud was, meldde ik mij daarom aan voor de selectiedag van de Badmintonschool Barendrecht, waar ik in september 2012 ben begonnen en uiteindelijk 3 seizoenen deel heb mogen uitmaken van de A-selectie. Een bijzonder leerzame periode waar ik met veel plezier op terugkijk en mij ook verder heeft gebracht in deze mooie sport. Uiteindelijk ben ik overgestapt als speler naar TFS Barendrecht, omdat daar voor mij meer uitdaging als speler te vinden was dan bij Shuttlek.

Het geleerde wilde ik ook graag overbrengen op de kinderen bij Shuttlek. Daar ben ik dan ook als trainer aan de slag gegaan. Wederom met veel drive en ambitie. Ook ik wil het maximale uit de kinderen zien te halen.

Als trainer heb ik nog relatief weinig ervaring. Ik leer nog dagelijks bij. Ik ben blij dat de BS Barendrecht mij toen deze kans heeft gegeven als trainer.