Wat een seizoen was dit

Zo vlak voor de start van het nieuwe seizoen kijk ik graag even terug naar het afgelopen seizoen 2023/2024.

We zijn weliswaar met een kleine selectie begonnen, waarbij enkele deelnemers om verschillende redenen ook nog moesten afhaken, maar uiteindelijk eindigden we het seizoen 2023/2024 met een grotere en gedreven groep spelers en speelsters. Daarnaast kwam er af en toe ook nog een gastspeler langs zoals Stan de Lange, die zelf ook volop genoot van de sfeer, de leergierigheid en inzet van de groep.

Gedreven spelers als Ian en Tygo vonden hun weg naar de BS. Dat betaalde zich ook uit in mooie resultaten op toernooien. Helaas moest Tygo door een armblessure een groot aantal trainingen aan zich voorbij laten gaan.

Boris en Sasha Vermaas sloten ook aan bij de trainingen vooral om organisatorische redenen. Voor beiden bleek de training van de BS een mooie oplossing om zodoende toch aan hun trainingsmomenten te komen. Beiden presteerden het afgelopen seizoen goed. Het kampioenschap van Boris bij de NK jeugd onder 15 mag niet onvermeld blijven.

Als we dan de resultaten bekijken van de andere deelnemers zien we hele mooie resultaten als gevolg van een sterke persoonlijke badmintonontwikkeling in het afgelopen seizoen. Megan nestelde zich als jeugdspeelster bij de nationale topjeugd en is inmiddels een ervaren Eerste Divisiespeelster. Jessy en Jelle behaalden op toernooien meermaals finales en ook zij gaan zich dit seizoen melden in het eerste team van TFS. Dat is een mooi resultaat wat zij met hard werken, overtuiging en inzet hebben weten te bereiken. Hun honger naar een nog hoger niveau is nog lang niet gestild. Damian traint meestal fantastisch, heeft nu zijn studie met succes afgerond en hoopt het komend seizoen meer resultaat te kunnen boeken. Guusje doet altijd haar best en weet op haar niveau echt mooie wedstrijden neer te zetten.

Hard werken, veel inzet maar ook gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn aspecten die moeten bijdragen tot een verdere doorgroei van de spelers en speelsters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *