Junior Master Cup

De strijd om de junior master cup brandt komende zaterdag in Almere weer los. Ook dit jaar staan er weer vertegenwoordigers van de Badmintonschool Barendrecht op de baan. Kaylee van de Wiel gaat het proberen in de U15. Weliswaar is ze nog niet topfit, maar toch gaat ze proberen het haar tegenstandster zo moeilijk mogelijk te maken en zo de cup mee naar huis te nemen. In de U17 komt wederom Carlo van den Berge in actie. Hij maakt dit seizoen geen deel meer uit van de BS, maar hij heeft de punten vorig seizoen bij elkaar gesprokkeld toen hij nog wel bij de BS zat. Zijn wedstrijd is een herhaling van de finale om het Nederlands kampioenschap, waar Carlo redelijk kansloos was. Hij wil er dit jaar alles aan doen om het zijn tegenstander in ieder geval moeilijker te maken dan het afgelopen seizoen. Wie weet zit er dan nog meer in het vat.

Volgende week staan er weer twee toernooien op het programma: JM Amersfoort en RJC Mix.  Een grote groep van de BS zal dan weer in actie gaan komen.

Volgende week zijn er i.v.m. de herfstvakantie geen trainingen bij de BS.

2 reacties op “Junior Master Cup

  1. Kaylee zal als tweede wedstrijd op de baan verschijnen, waarschijnlijk om 10.30 uur zal die wedstrijd beginnen. Beetje afhankelijk van hoe spannend de wedstrijd ervoor is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *