Badmintonschool Barendrecht door NBB officieel gecertificeerd tot en met seizoen 2018-2019.

Badmintonschool Barendrecht door NBB officieel gecertificeerd tot en met seizoen 2018-2019.

Op 19 november 2015 hebben wij als Badmintonschool Barendrecht van de Nederlandse Badminton Bond het bericht ontvangen dat de school erkend is als een officiële Badmintonschool en daarom ook officieel zijn gecertificeerd. Een heel mooi bericht en natuurlijk ook een bewijs van erkenning dat de Badmintonschool Barendrecht niet alleen sportief goed bezig is maar ook alle andere noodzakelijk zaken goed op orde heeft. Om deze certificering mogelijk te maken heeft met name de trainersstaf het nodige huiswerk moeten verrichten en daar willen wij hen als bestuur van de badmintonschool dan nogmaals voor bedanken.

Hieronder een paar delen uit de mail die wij van de bond hebben ontvangen.

Positieve beslissing

De auditor heeft een positief advies uitgebracht met betrekking tot het certificeren van Badmintonschool Barendrecht. Badminton Nederland volgt dit advies en wij kunnen u hierbij berichten dat uw school officieel gecertificeerd is. De geldigheidsduur van de erkende status is vier jaar, dit houdt in tot en met het seizoen 2018-2019, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in bondsbeleid. Verlenging is mogelijk na een herkeuring met positief resultaat.

Communicatie

Het ‘keurmerk’ gecertificeerde Badminton School wordt binnenkort op maat gemaakt voor uw school en naar u gemaild. Het is enkel bedoeld voor talentcentra met een gecertificeerde status. Het is Badmintonschool Barendrecht toegestaan om keurmerk(logo)uitingen te gebruiken op facturen en briefpapier, op diens gerelateerde communicatie en op promotiemateriaal zoals websites en brochures.

met vriendelijke groet,
Badminton Nederland

Barbara Mura
Algemeen Manager

Deze certificering is heel mooi maar de Badmintonschool Barendrecht is natuurlijk nog lang niet klaar en wij willen samen met alle spelers, de trainersstaf/ondersteuning en de ouders en begeleiders en naar blijven streven om “Steeds Beter” te blijven worden.

Namens de Badmintonschool Barendrecht

Jan Vet

Manager Badmintonschool Barendrecht