En de shuttles vliegen weer

Na op 18 december 2021 de laatste training in 2021 te hebben gegeven, was er weer een lockdown. Het was te verwachten, maar het viel iedereen ook best zwaar. Vooral het niet doorgaan op het laatste moment van de regiokampioenschappen eind november was een enorme domper.

Begin januari 2022 werd nog twee keer een buitentraining verzorgd, waarna we op 15 januari eindelijk weer de sporthal in mochten. Daar werd dan ook gelijk gebruik van gemaakt. De hele groep gaf aan het spelen enorm gemist te hebben. De inzet was weer gelijk goed en er werd weer fanatiek getraind.

De situatie lijkt op afzienbare termijn weer naar normaal terug te keren. Laten we hopen dat ook dan weer de kompetities en toernooien weer normaal doorgang kunnen vinden.

Voorlopig kunnen we weer wedstrijden spelen en trainen en dat is voor nu het belangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *