Mooie toernooiresultaten

Na twee seizoenen met eigenlijk nauwelijks toernooien is het dit seizoen eindelijk weer een beetje op gang gekomen. Nog lang niet alle senioren- en jeugdtoernooien vinden doorgang, maar een groot aantal inmiddels wel en dat is voor de spelers en speelsters natuurlijk fantastisch nieuws.

Ook onze Badmintonschool heeft een aantal spelers en speelsters die aan toernooien deelnemen. Zo proberen Sophie en Nonya aan te haken bij het hogere niveau, speelt Liam jeugdtoernooien en komen we Rens, Jessy en Megan bij een aantal seniorentoernooien tegen. Zowel Jessy als Megan deden vorige week goede zaken tijdens een seniorentoernooi in Dongen.

Foto: Prijsuitreiking Jessy Molier in Dongen

Zo wist Jessy in Dongen zowel in het dubbelspel, samen met Dion Hoegen, als in het enkelspel de 2e prijs in de wacht te slepen.

Foto: Prijsuitreiking Megan Molier in Dongen

Megan deed er nog een schepje bovenop en werd tweede in de damesdubbel. Zij veroverde knap de eerste plaats in het damesenkel.

Samen speelden Jessy en Megan het gemengddubbel. Helaas verloren ze in de halve finale van de latere winnaars. De halve finale bleek een week eerder ook al het eindstation tijdens een toernooi in Almere.

Er volgen nog een aantal leuke senioren- en jeugdtoernooien waarop onze spelers en speelsters zich kunnen meten met anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *