Badmintonschool weer actief dit weekend op toernooien.

Dit paasweekend waren er weer een paar jeugdtoernooien. In Nieuwerkerk namen Ronald, Noah en Nadine deel. Indy moest op het laatste moment afhaken vanwege een opgelopen enkelblessure tijdens een training eerder in de week. Ronald overwoog de avond ervoor om nog af te zeggen. Hij lag met koorts in bed. Met een lichte verhoging wilde hij toch spelen. Hij won 2x een enkelspel, maar moest daarna toch echt opgeven in het enkelspel wegens misselijkheid. In de dubbel met Noah ging het allemaal niet echt soepel, maar na 1x verloren te hebben werden daarna verrassend genoeg geen dubbels meer verloren en werden ze alsnog eerste de U19 (II).  Noah op zijn beurt liet zien nog altijd te groeien in zijn spel, maar kwam in het enkelspel  helaas niet verder in de poule.

Nadine had haar zinnen op het enkelspel gezet in de U19 (I). Zij won knap de finale en voldeed hiermee aan haar eigen verwachtingen onder het toeziend oog van de hoofdtrainer van de BS.

In Woerden traden Thijs, Jos en Stefan aan op het jeugdtoernooi.  Jos pakte de tweede prijs in de herenenkel U19 (I). Stefan kwam in zijn enkelspel niet door de poule heen.  Samen met partner Mitchel wist Stefan wel de 2e prijs te pakken in de herendubbel.

Nieuwkomer bij de BS is Thijs v.d. Berg. Hij presteerde in de U15 uitstekend en pakte heel knap de 2e prijs. Complimenten voor alle prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *