Een weekend met resultaten voor de Badmintonschool Barendrecht.

Dit weekend traden een aantal spelers en speelsters aan op 2 toernooien. In Spijkenisse werd een seniorentoernooi verspeeld. Cynthia v.d. Heuvel en Thomas Both traden daar aan. Samen kwamen ze in de gemengddubbel nog een ronde verder, maar moesten daarna de tegenstanders voor laten gaan. In het enkelspel speelde Thomas niet slecht, maar kwam net tekort in de derde set tegen Luke van Dorp, oud-lid van de BS. Cynthia wist in de damesdubbel de eerste prijs binnen te slepen.

Aan de JM te Almere namen Jeroen Ham, Indy en Jerdi de Goeij en Jelle Vet deel.  Jeroen zou eigenlijk met Jos samen spelen, maar die had een bitter koud jeugdkamp met zijn eigen vereniging.

In de gemengddubbel trof Jeroen een Deense partner. Helaas waren de Denen dit jaar niet met hun sterkste selectie naar Almere afgereisd. In het enkelspel trof Jeroen het niet met de loting, maar hij liet zien nog altijd te groeien in zijn spel. Prima rallys met sterk netspel, maar deze werden helaas nog te vaak afgewisseld met slordigheden. Indy wist voor het eerst sinds tijden op een JM haar poule in het enkelspel te winnen. Ze stond gewoon goed te spelen. In de afvalronde verloor ze wel, maar wel met perspectief. In de damesdubbel wist ze de zondag te halen, maar had daarna weinig kans tegen een geplaatst koppel. In de gemengddubbel werd een goed resultaat neergezet al bleef de halve finale buiten beeld. Jelle had in de dubbelspelen gunstig geloot en kwam zodoende toch een paar rondes verder. Helaas werd er geen halve finale bereikt. In het enkelspel wist Jelle tegen de tweede geplaatste Dennis Koppen nauwelijks indruk te maken en werd er verloren onder het oog van de hoofdcoach. Jerdi was aan zijn stand verplicht om de poule door te komen. Na een feestweek in Londen met school, bleek dat toch iets teveel gevraagd. Hij kwam toch met enige moeite wel de poule door, maar strandde daarna, zij het met nipte uitslagen, in de eerste afvalronde. In de gemengddubbel wist hij ook niet echt ver te komen. Alleen in de herendubbel wist hij wel de finale te halen. Helaas geen eerste plek, maar wel een keurige tweede prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *