Mooie resultaten op RSK

Na jaren kon er eindelijk weer een regionaal seniorenkampioenschap worden georganiseerd. Dit keer wederom in Spijkenisse waar BCRS de gastheer was van een goed georganiseerd toernooi.

De Badmintonschool Barendrecht was met Megan, Jelle, Damian, Jessy en Rens volop aanwezig. De resultaten waren bijzonder goed te noemen.

Damian speelde zijn enkelspel en dubbelspel in de eerste categorie. Met zijn broer won hij nog wel een herendubbel, maar verder werden er helaas geen wedstrijden meer gewonnen.

Rens speelde alleen de herendubbel in de categorie 1 samen met Mees en kwam in de halve finale. Eenzelfde resultaat behaalden Jelle en Jessy in de herendubbel eveneens in de eerste categorie waar ze uiteindelijk in drie set verloren. Jessy speelde ook de gemengddubbel in de hoogste categorie en verloor uiteindelijk van de eerste geplaatsten na daarvoor toch knap een wedstrijd gewonnen te hebben.

In de categorie 4 kwam Jessy in het enkelspel tot de halve finale, waarin hij uiteindelijk nipt in de derde set verloor. Jelle bereikte wel de finale waarin hij uiteindelijk in een spannend duel dezelfde tegenstander nipt versloeg in de verlenging van de derde set.

Megan zou haar damesdubbel in de hoogste categorie spelen, maar helaas moest haar partner verstek laten gaan. In het enkelspel bleek zij echt te sterk voor de categorie 4 en won zij alle partijen met overmacht. Samen met Jelle speelden zij de gemengddubbel. Ook hierin bleken ze oppermachtig en werd de eerste prijs mee naar huis genomen.

Een mooi resultaat en goed leermoment. De hoogste categorie komt binnen bereik van de meeste spelers van de Badmintonschool en dat is mooi om te zien.

Megan Molier en Jelle Vet, samen in de prijzen voor het enkelspel en gemengddubbel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *