Veel spanning bij Junior Master Cup

Kaylee van der Wiel trad rond kwart voor elf in de ochtend aan voor haar wedstrijd in de arena van het Topsportcentrum in Almere. Op zich al een unieke ervaring. In de arena staat altijd een beetje wind zo was mijn ervaring in voorgaande jaren en dat bleek ook dit jaar weer het geval. De wedstrijd van Kaylee begon erg nerveus van beide kanten zonder echte ralleys. De eerste game ging naar haar tegenstandster. Pas in de tweede game kon Kaylee goed bijblijven en kwamen er kansen op een derde game. Helaas ging deze game met 21-19 verloren en daarmee ook de wedstrijd. Uiteraard teleurgesteld maar wel een mooie 2e plaats.

Carlo van den Berge leek iets minder last te hebben van spanning, maar des te meer van de wind wat timing lastig maakte. Ook de lijnrechters leken er een paar keer naast te zitten in de eerste game. Het blijft lastig beoordelen als je niet recht op de lijn zit. Ook in de tweede game bleef Carlo lang achter de feiten aan lopen. Pas bij een 19-16 achterstand draaide de wedstrijd en kreeg Carlo zelfs een kans op gamewinst. Na een paar spannende ralleys en een heerlijk meelevend publiek was het toch Dennis Koppen, zijn tegenstander, die aan het langste eind trok met 24-22. Carlo had in ieder geval veel beter partij gegeven dan tijdens de finale van de NJK en kan terugkijken op een in ieder geval spannende wedstrijd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *