Eerste training in september

De eerste training in september staat gepland op 09 september voor zowel de A- als B-selectie.  De C-groep komt voorlopig te vervallen vanwege het geringe aantal geselecteerden. Hierdoor hebben we een paar kinderen moeten teleurstellen. Erg jammer natuurlijk. De kalender is alvast gevuld voor 2016. Ook zijn alle RJC toernooien in de kalender verwerkt. Aanvullende gegevens voor JM toernooien in dit najaar volgen nog.

Het eerste Junior master toernooi bij Duinwijck in Haarlem is weer het eerste weekend van september. De uiterste inschrijfdatum is in de vakantie op 07 augustus, dus vergeet je niet in te schrijven. Ook voor het RJC DKC kun je al inschrijven, dus doe mee en schrijf je in.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *