Badmintonschool Barendrecht ook in het laatste weekend 2013 actief.

Er waren in het laatste weekend twee toernooien waar onze spelers en speelsters aan deel konden nemen. Jeroen Ham, Stefan Vissenberg en Julia Sundermeijer namen deel aan het sterk bezette internationale jeugdtoernooi te Hoensbroek. Er werd geen partij in winst omgezet, maar wel weer een koffer met ervaring mee terug genomen.

Jerdi de Goeij nam op maandag nog deel aan het teamtoernooi in Hoensbroek. Daar wist hij met een samengesteld team de derde plaats te behalen in de U17.

Julia had op de vrijdag ervoor ook al deelgenomen aan het jeugdtoernooi van Schijndel. Naast Julia waren daar ook Ronald van den Heuvel, Noah Louwerens en Rens Lagrouw actief. Ronald en Noah pakten de tweede prijs in de herendubbel in de U17. Ronald verloor nipt in drie sets in de halve finale in de overigens ijskoude hal. Rens deed het uitstekend en won in de U11 het herenenkelspel in drie games, waar vooraf werd gezegd dat hij weinig kans zou hebben. Goed gespeeld! Julia en Noah lieten af en toe zien waartoe ze in staat zijn. Helaas is het nog te wisselvallig.

Op dezelfde locatie werd ook het seniorentoernooi verspeeld. Hier kwamen Jerdi, Nadine Nieuwdorp, Indy de Goeij en Carlo van den Berge in actie.  Indy en Nadine verloren nipt in de kwartfinale damesdubbel. De pas 13-jarige Carlo liet ook zien flinke stappen te maken maar mist nog wat ervaring tegen senioren. Jerdi kwam in drie games nog net iets tekort tegen de derde geplaatste.

2013 kan met een goed gevoel worden afgesloten. De MR Badmintonschool Barendrecht is weer op veel toernooien aanwezig geweest en er zijn resultaten neergezet. Uiteraard is de BS trots op Ruben Kweekel die nu prima presteert in de Eredivisie en daarmee zijn periode op de BS mooi afsluit.

Ruben is gelukkig nog altijd betrokken bij de BS en verzorgt regelmatig een blok met krachttraining op de dinsdagavond.

De Badmintonschool Barendrecht wenst iedereen een bijzonder gelukkig, sportief en blessurevrij 2014 toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *