Badmintonschool Barendrecht gestart op toernooien.

Vrijdag 06 september gaat de MR Badmintonschool Barendrecht weer van start met de eerste trainingen. Dan hebben de kinderen uit de regio er weer hun eerste schoolweek opzitten, terwijl in andere regio’s de vakanties al weer lang achter de rug zijn.

In het weekend van 24/25 augustus stond al weer het eerste jeugdtoernooi op het programma waaraan meerdere spelers en speelsters van de nieuwe lichting van de badmintonschool aan deelnamen. Als dit het uitgangspunt is voor het komende seizoen dan wacht ons een loodzware opdracht, want de resultaten waren bijzonder goed.

In de U9 was het Rens Lagrouw, die op de eerste plaats eindigde in het enkelspel. In de U11 pakte hij ook in het gemengddubbel en het herendubbel met Henri Tsui zelfs de eerste plek. Henri wist ook in het enkelspel de eerste prijs te pakken ten koste van Damian Schouten. Kevin Klok bereikte nog de halve finale in het enkelspel. Kevin wist wel in het gemengddubbel de 2e prijs weg te slepen.

In de U15 was het nieuweling Carlo v.d. Berge die 2 prijzen pakte. In het enkelspel werd hij tweede en in het herendubbel eerste. Als laatste wist ook Julia Sundermeijer in de U15 in het gemengddubbel de eerste prijs te halen en in het damesdubbel de tweede prijs.

Een hele goede start van het seizoen 2013/2014. Komend weekend staat de Junior Master Duinwijck op het programma gevolgd door RJC DKC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.