Langzaam naar einde seizoen

Het einde van dit opnieuw door Corona gebroken seizoen zit er bijna op. Nog drie trainingen en een teamtoernooi in Boxtel en dan zit het er weer op.

Mooi dat er weer toernooien gespeeld konden worden al duurde dit seizoen de competities wel erg lang. Laten we hopen dat we volgend seizoen weer een normaal badmintonseizoen mogen meemaken, maar je weet het nooit.

Het afgelopen weekend werd het NJK verspeeld in Tilburg. Megan, Liam en Rens namen deel. Alhoewel geen finales werden behaald, werden er mooie wedstrijden verspeeld door dit drietal. Rens was met twee halve finales spekkoper en zat met zijn enkelspel na een bijzonder lange en intense wedstrijd heel dicht bij een finale. Erg jammer natuurlijk want dit was zijn allerlaatste kans om een prijs te halen op een NJK. Het was hem zeer gegund.

Als coach heb ik weer genoten van de vele wedstrijden al was de breedte van het spelersveld erg mager te noemen. Laten we hopen dat we sowieso volgend seizoen weer kunnen genieten van een NJK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *