Succesvol weekend

De Badminton Barendrecht was dit jaar actief in Wateringen bij het RJC Velo en in Arnhem bij het seniorentoernooi.

Micha van der Ent reisde af naar Arnhem waar in de cat. 6 in het herenenkelspel een keurige tweede plaats behaalde. In de herendubbel strandde hij in zijn eerste ronde. In het gemengddubbel kwam hij in de kwartfinale die nipt werd verloren.

Thomas van den Boom, Jessy Molier en Thomas van Duijvenbode namen deel aan het laatste toernooi van het regionale jeugdcircuit in Zuid-Holland bij Velo te Wateringen. Thomas van den Boom won nog wel zijn eerste enkelspel in de poule, maar moest zijn meerdere erkennen in de uiteindelijke finalist. Verder kwam hij nog uit in het gemengddubbel en herendubbel waarin hij helaas geen wedstrijden winnend kon afsluiten.

Thomas van Duijvenbode wist wel zijn poule in het enkelspel winnend af te sluiten, maar kreeg steeds meer last van zijn knie. Hierdoor moest hij zijn enkelspel opgeven. In het herendubbel pakte hij wel de winst in een zeer spannende finale samen met Jessy,

Jessy op zijn beurt verloor verrassend in de kwartfinale de gemengddubbel. In het enkelspel ging het beter en bereikte hij de finale, waarin hij uiteindelijk met nipte cijfers verloor.

Op de overall ranglijst van het circuit eindigde Jessy als eerste en zal zijn naam worden bijgeschreven op de wisselbeker. Voormalige leden van de Badmintonschool Barendrecht Stefan Vissenberg en Noah Louwerens gingen hem voor als winnaar van de grote beker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *