Mooie wedstrijden in Amstelveen bij JM Zijderveld

Vanuit de BS Barendrecht namen Jessy Molier en Thomas van Duijvenbode deel aan de Junior Master van Zijderveld te Amstelveen.

Jessy speelde in het enkelspel U17 soms nog wisselvallig, maar kwam wel knap zijn poule door. Uiteindelijk moest hij in drie sets zijn meerdere erkennen in de tweede geplaatste. In de herendubbel samen met Thomas moesten zij gelijk aantreden tegen de favorieten Rens/Mees. Een verlies met 2x 21-15 biedt in ieder geval perspectief voor de komende toernooien. Thomas speelde in zijn enkelspel ook een goed toernooi. Na goede wedstrijden te hebben gespeeld in zijn poule was in de kwartfinale, de latere winnaar Rens, duidelijk een maatje te groot. Zowel Jessy en Thomas speelden beiden ook nog een gemengddubbel. Beiden strandden jammer genoeg in de eerste ronde.

Het eerstvolgende toernooi is RJC VELO over 2 weken waar Jessy hoopt zijn eerste plaats op de ranglijst in de J19 te kunnen verzilveren met een mooie beker.

Vanuit de BS zullen in ieder geval Thomas v.d. Boom, Thomas van Duijvenbode en Jessy Molier deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *