Badmintonschool Barendrecht scoort goed op RJC DKC.

De BS Barendrecht was weer een grote getale aanwezig op het eerste toernooi van het regionale jeugd circuit.

In de J2 wist Julia de damesdubbel te winnen evenals Cynthia die dat in de J1 deed.

Bij de meisjesenkels J3 behaalde Melissa een 3/4 plaats. Helaas moest ik haar als coach uit het toernooi halen vanwege behoorlijke rugklachten. In de J2 pakte Julia ook de eerste plaats in het enkelspel.

In de J4 wonnen Rens en Henry samen de herendubbel. In de J3 wisten Gerben en Richard heel knap de 2e prijs te pakken in de dubbel. In de J2 pakte Carlo de 1e prijs in het dubbelspel, terwijl in de J1 Stefan en Jos de tweede plek behaalde.

Bij de herenenkelspelen won Jessy Molier in de klasse J6. In de J4 werd Rens tweede met Henry op een derde plaats. In de J2 stond Carlo in de finale. Uiteindelijk besloot hij na overleg met mij als coach  (en masseur) om in de derde set op te geven vanwege een spierblessure in de bovenarm.

In de GD J4 behaalde Damian een knappe 2e plaats. In de GD behaalde Thijs en Melissa een gedeelde derde plaats. In de J2 was het opnieuw Carlo die een eerste prijs voor zich opeiste. Erg knap gezien zijn bovenarmblessure. In de J1 werden Cynthia en Stefan samen tweede. Ronald en Manon behaalde knap de halve finales.

Ik heb in dit verslag heel veel spelers en speelsters niet genoemd, maar het waren er 24 van onze Badmintonschool!! Dank ook aan Danny die zaterdag als coach aanwezig was.

Het volgende RJC is op 19/20 oktober bij BC Mix te Naaldwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *