De zomer voorbij

En we zijn weer begonnen bij de Badmintonschool Barendrecht aan het nieuwe seizoen 2021/2022. De groep die begin juli eindigde is ongewijzigd gebleven met dien verstande dat nu ook Thomas van den Boom na een lange periode van afwezigheid weer is begonnen. Welkom terug!

Hopelijk kunnen we de ruim veertig geplande trainingen voor dit seizoen wel normaal volmaken en komen ook de jeugdtoernooien weer een beetje van de grond. We gaan het meemaken. Immers Corona waart nog steeds rond en het begint erop te lijken dat we ermee moeten leren leven.

De eerste badmintontraining was afgelopen maandag gelijk pittig. Met stilstaan komen we niet verder en technieken oppakken en verbeteren doe je wat mij betreft in actieve trainingsvormen. Voor velen waren ook de bijna vaste krachtelementen als muur zitten en planken weer een behoorlijke uitdaging na de vakantie.

Er wordt iedere maandagavond getraind van 18.30 uur tot 20.00 uur. Een keertje meetrainen kan altijd. Medio september volgt een selectieavond, waarbij je jezelf kunt laten zien om te proberen bij de selectie te komen. Wil je langs komen of nadere informatie willen, laat het weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *