Jaarlijks archief: 2023

Weer een seizoen voorbij

Door problemen met de website lukte het enige tijd niet om berichten te plaatsen, terwijl er best veel te melden valt over de selectieleden.

Guusje Donker bereikte maar haar competitieteam na een spannende kwalificatie de finaledagen van de teamwedstijden in Zutphen.

Jessy speelde een aantal toernooien met zeer verdienstelijke resultaten. Ook Damian en Rens speelden goede wedstrijden. Jelle moest helaas een aantal weken herstellen van een motorongeluk.

Het was Megan die de kroon spande door op de Nederlandse Jeugdkampioenschappen met drie prijzen naar huis ging. Zij heeft dit seizoen een enorme ontwikkeling doorgemaakt en laat dit ook zien op nagenoeg alle toernooien waaraan zij dit seizoen deelnam.

Uiteraard gaan we ook het komende seizoen weer gewoon door met de trainingen op de maandagavond en we zetten een stapje extra erbij. De groep was het afgelopen seizoen zeker gemotiveerd en toonde veel werklust en leergierigheid. Het komende seizoen wordt minimaal hetzelfde van hen verwacht.

Ik heb daar alle vertrouwen in.

Belangstellenden kunnen mij persoonlijk benaderen of gewoon komen kijken op iedere maandagavond vanaf eind augustus.

Toernooien van start

Na afloop van de competitie start het toernooiencircus.

Dit weekend reisde Rens naar Groningen om deel te nemen aan het Mastertoernooi van Amor. Daar wist hij samen met Lars Kros knap tweede te worden in de herendubbel. Gefeliciteerd!

Megan, Jelle en Jessy deden mee aan een toernooi in Delft in de categorie 3.

Jelle en Jessy speelden samen de herendubbel maar wisten enigszins teleurstellend hun poule niet te overleven. In het enkelspel wist Jessy wel de finale te halen waarin hij niet opgewassen bleek tegen degene die eerder ook van Jelle had gewonnen.

Megan speelde een lekker toernooi. In de damesdubbel pakte ze nog de tweede prijs, maar in het enkelspel was ze ongenaakbaar en won ze overtuigend alles in twee sets. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie.