Seizoen bijna alweer voorbij

Het seizoen 2015-2016 is weer voorbij gevlogen. Deze maand zijn er nog drie weken waarin wordt getraind, daarna stoppen de trainingen weer voor dit seizoen.

Uiteraard gaan we in september weer starten met een gloednieuw seizoen met nieuwe groepen en een aantal nieuwe gezichten. Danique Kweekel, Quinten Doest, Danique Jacobs en Kaylee van der Wiel zijn de nieuwe gezichten die op de selectiedag zijn geselecteerd. Karlijn van der Lee gaat ook 2x per week bij de BS meetrainen. Mogelijk komen er nog meer nieuwe gezichten bij, maar dat is nog even afwachten.

Er gaan ons ook een aantal spelers en speelsters aan het eind van dit seizoen verlaten vanwege uiteenlopende redenen: Robert Scholman, Henry Tsui, Rens Lagrouw, Aparna Schulze, Melissa Evengroen, Indy de Goeij, Jerdi de Goeij,  Romy Claassen, Thijs van den Berg en Kevin Rip.

De spelers en speelsters die ons gaan verlaten spelen inmiddels op een goed niveau en we zijn als BS er natuurlijk trots op daar een bijdrage aan te hebben mogen geven.  We gaan er van uit dat iedereen lekker blijft badmintonnen bij de vereniging of bij een RTC en zich blijft ontwikkelen tot een nog hoger niveau.  Uiteraard blijven we hen volgen.

Op zich erg jammer dat sterke spelers en speelsters de BS verlaten, maar dit schept ook weer de ruimte en kansen aan nieuwe talenten om te gaan werken aan hun badmintonvaardigheden.

De samenstelling van de nieuwe groepen zullen pas eind mei bekend worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *