Veranderingen komend seizoen voor de Badmintonschool Barendrecht

Vanaf september 2017 zal de dinsdagavond in sporthal Lagewei te Barendrecht worden ingeruild voor de maandagavond in sporthal Tienvoet te Heinenoord.  Dit ligt op circa 5-10 minuten rijden van de huidige locatie in Barendrecht.

Ook de tijden worden gunstiger. We gaan op de maandagavond trainen van 18.30 u uur tot 20.30 u. Dit betekent wat minder haasten en bovendien wordt de grote verkeersdrukte op dinsdagmiddag nu ontweken.

In Heinenoord hebben we ook de beschikking over meer banen. Dit stelt ons in de gelegenheid om met de gehele Badmintonschool 2 keer per week te gaan trainen. Edward van den Heuvel zal zich daar over gaan ontfermen met de nodige assistentie, om zodoende de individuele aandacht te blijven garanderen.

Kortom er liggen weer nieuwe kansen. De mogelijkheid om oudere spelers en speelsters nu toe te laten om mee te trainen wordt nu ook serieus bezien. Hier is al vaker naar gevraagd en die behoefte snijdt hout aan meerdere kanten.

Op de vrijdagavond blijven de tijden en de locatie voorlopig nog hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *