In Amersfoort haalt Badmintonschool Barendrecht weinig prijzen, in Naaldwijk des te meer.

De A-selectie vertrok met 7 spelers naar het Junior Master te Amersfoort. Indy en Jelle in U13, Nadine in U15, Jerdi in U15+ en Thomas, Jeroen en  Stefan in U17. Helaas moest Jos op het laatste moment afhaken vanwege familieomstandigheden.

Nadine, Indy en Jelle speelden zeker niet slecht en lieten zien dat ze weer een stapje vooruit zijn gegaan. De dames haalden de zondag in de damesdubbel en Jelle wist zelfs zowel in zijn enkelspel als gemengddubbel de zondag te halen in een sterk bezet veld. Geen van allen bereikte de finales, maar op zich niet slecht.

Jerdi was aan zijn stand verplicht om ver te komen. Hij verloor verrassend zijn enkelspel in de poule tegen de kleine zeer talentvolle Sebastiaan Li. Een hele mooie wedstrijd dat wel. In de herendubbel werd hij tweede. Hij verloor van clubgenoot Joran Kweekel.

In de U17 wist niemand de zondag te halen, alhoewel er meerdere kansen lagen. Stefan worstelde teveel met zichzelf hetgeen hem kostbare punten kostte in zijn enkelspel. Ook Jeroen speelde stabiel, maar wist net niet te winnen van de poulewinnaar. Hetzelfde gold voor Thomas, die wel goed speelde en de weg naar boven weer heeft gevonden.

In de herendubbel lagen er kansen voor Thomas en Jeroen en werd er anderhalve set lang sterk gespeeld. Helaas net te weinig om de partij te winnen.

Al met al heb ik als coach weer het nodige gezien waar we aan moeten blijven werken. Het blijft moeilijk om trainingsarbeid te vertalen naar wedstrijden. De aanhouder wint zullen we maar zeggen.

In Naaldwijk won volgens mij bijna iedere deelnemer, maar liefst 16 verschillende spelers en speelsters uit de B- en C-selectie een prijs. Echt knap.

Hieronder even kort de deelnemers en prijzen anders ga ik velen tekort doen. Allemaal van harte gefeliciteerd en ga zo door. De stap naar deelname aan een hogere klasse of straks misschien een JM toernooi komt voor een aantal steeds dichterbij. Ga zo door en blijf hard trainen.

GD J7     1e Royce/Jaymie
MD J7     1e Jaymie
ME J7     1e Jaymie
JE   J7    2e Royce
GD J5     1e Kevin Rip, 2e Kevin Klok/Amber
MD J5     1e Amber
JD   J5    1e Kevin Rip/Tobias, 2e Robert/Stijn
ME J5     2e Amber
JE   J5    1e Tobias, 2e Kevin Rip
GD J4     2e Richard/Victoria
MD J4     1e Victoria
JD   J4    1e Richard/Gerben
ME J4     2e Victoria
GD J2     Manon/Noah
JD  J2     Ronald/Noah
ME J2     Manon
GD J1     Cynthia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *