Selectiedag Badmintonschool druk bezocht

Gisteravond vond de jaarlijkse selectiedag plaats van de Badmintonschool Barendrecht. Voor deze avond hadden zich 11 kandidaten in de leeftijd van 9 tot en met 16 jaar aangemeld vanuit 5 verschillende verenigingen uit de regio. De tribune zat bomvol met ouders van de kandidaten, maar ook met ouders van  de huidige deelnemers aan de BS die ook benieuwd waren naar de kandidaten. Een aantal ouders leefde opzichtig mee de kandidaat en dat is altijd leuk om te zien.

De gedrevenheid van de kandidaten droop er van af. Iedereen deed zijn uiterste best tijdens de soms best wel lastige en intensieve oefeningen.

De beoordelaars Danny, Saber, Miranda en Ton hebben van iedere kandidaat profielen opgesteld welke na afloop van de training zijn besproken.  Van de 11 kandidaten zullen we helaas een aantal kandidaten gaan afwijzen. Over een tweetal kandidaten hadden de beoordelaars nog de nodige twijfels, dus die willen we nog een keer terugzien op een later moment.

In ieder geval de complimenten naar alle kandidaten en hun getoonde inzet.  In de komende weken zullen de kandidaten persoonlijk bericht krijgen.

Tevens zullen in de komende weken de trainers zich gaan buigen over de samenstelling van de nieuwe selecties voor het komende seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *