Voorbeschouwing Junior Master Cup

Komende zaterdag is het dan zover. Degenen die in het afgelopen seizoen het best hebben gepresteerd tijdens de JM toernooien gaan komende zaterdag strijden om de JM Cup waaraan ook leuke geldprijzen zijn verbonden.

De BS Barendrecht is met maar liefst vier deelnemers zeer goed vertegenwoordigd en geeft daarmee een mooi visitekaartje af.

In de U13 zijn het Aparna Schulze en Jaymie Laurens die in de finale staan. Zij strijden tegen elkaar. Hierin is Aparna favoriet, maar je weet het nooit in deze bijzondere ambiance in Almere. Begrijpelijk zal er vanuit de BS geen coach achter de baan zitten.

In de U15 treedt bij de heren Carlo van den Berge aan tegen Youri Panhuis. Carlo is favoriet, maar had het de laatste wedstrijden tegen hem best lastig. Carlo heeft in ieder geval vorig jaar al enige ervaring op kunnen doen in Almere.

Romy ClaassenBij de dames in de U15 betreedt Romy Claassen het strijdperk. Demi Brehler is daarin haar tegenstandster.  Zij zijn echt aan elkaar gewaagd, waarbij Romy licht favoriet is.  Voor Romy is het in bedwang houden van haar zenuwen het belangrijkste.

Kortom het beloven weer spannende wedstrijden te worden. De wedstrijden worden gespeeld in het Topsportcentrum Almere op de zaterdagochtend en starten om 10.00 uur. Iedereen weer heel veel succes gewenst en probeer ook te genieten van deze hele mooie ervaring.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *