Je ei kwijt kunnen als je ergens mee zit

De Badmintonschool Barendrecht blijft op zoek naar verbeteringen en professionalisering.  Daarin maken we nu weer een volgende stap.

Naast technische, tactische, fysieke en mentale begeleiding door de trainers is uit gesprekken gebleken dat er ook behoefte is aan een soort vertrouwenspersoon.

Opgroeiende kinderen die bovendien talentvol zijn in hun sport, goed moeten kunnen plannen, de druk van thuis voelen om naast het presteren in wedstrijden ook te moeten  presteren op de middelbare school, lichamelijke ongemakken kennen, problemen in de vriendenkring ervaren en ga zo maar door hebben nog wel eens de behoefte om over hun problemen en situatie in vertrouwen te kunnen praten. Al is het maar om hun verhaal bij iemand kwijt te kunnen.

JeanetteJeannette van der Werff, speelster uit team 1 van The Flying Shuttle, heeft aangegeven bereid te zijn om deze taak op zich te nemen. Jeannette heeft naast ruime ervaring als topsportster met wedstrijden in binnen- en buitenland ook vanuit haar werk in de zorg- en hulpverlening een schat aan kennis en ervaring.

Zij zal af en toe bij trainingen en op toernooien aanwezig zijn onder meer als coach en als luisterend oor.  Uiteraard kan rechtstreeks door de kinderen met haar contact worden gezocht of via de trainers. Ook ouders kunnen in voorkomend geval van deze mogelijkheid gebruik maken.

Haar contactgegevens zijn:

mailadres: j.vanderwerff@lijbrandt.nl

mobiele nummer: 06-28927212

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *