Kleding voor deelnemers Badmintonschool

Yonex 2015 World Model M12100 Aqua

Er zijn al meerdere mensen naar mij toegekomen of de Badmintonschool Barendrecht nog komt met kleding van de BS. We hebben in badmintonsportshop.nl een leverancier gevonden en onze subsponsor degoedkoopstedeuren.nl is bereid om opnieuw een deel van de kosten te willen dragen.

Het is altijd weer moeilijk om een bepaalde kleur shirt Yonex 2015 World Model L20238 Aquauit te kiezen die ook iedereen leuk vindt. Vandaar dat we nu een drietal kleuren hebben uitgezocht en kinderen c.q. ouders zelf kunnen bepalen welke kleur ze wensen aan te schaffen. De opdruk zal onder meer bestaan uit de naam van de speler of speelster, de Badmintonschool Barendrecht en de namen van de leverancier en de sponsor.

Yonex 2015 World Model M12100 BlackHet Yonex shirt kost € 30,- inclusief alle bedrukkingen. De ervaring is inmiddels dat deze shirts mooi blijven en het draagcomfort bijzonder goed is.

De shirts kunnen, onder vermelding van de juiste maten, besteld en betaald worden via de webshop van badmintonsportshop.nl of men kan contact opnemen met Fred de Goeij.

Yonex 2015 World Model L20238 BlackHet zou natuurlijk leuk zijn als iedereen over een aantal weken herkenbaar is aan de opdruk op de mooie shirts.

 

De Badmintonsportshop.nl geeft bovendien nog 10% korting op overige Yonex kleding voor alle kinderen van de Badmintonschool Barendrecht.

Yonex 2015 World Model M12100 White

De kleuren zijn aqua, zwart en wit.

Kijk nu op de webshop en bestel jouw kleur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *