Toernooien van start

Na afloop van de competitie start het toernooiencircus.

Dit weekend reisde Rens naar Groningen om deel te nemen aan het Mastertoernooi van Amor. Daar wist hij samen met Lars Kros knap tweede te worden in de herendubbel. Gefeliciteerd!

Megan, Jelle en Jessy deden mee aan een toernooi in Delft in de categorie 3.

Jelle en Jessy speelden samen de herendubbel maar wisten enigszins teleurstellend hun poule niet te overleven. In het enkelspel wist Jessy wel de finale te halen waarin hij niet opgewassen bleek tegen degene die eerder ook van Jelle had gewonnen.

Megan speelde een lekker toernooi. In de damesdubbel pakte ze nog de tweede prijs, maar in het enkelspel was ze ongenaakbaar en won ze overtuigend alles in twee sets. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *