Weer een jaar voorbij

De laatste dag van het jaar 2022 is vaak een mooi moment om even terug te kijken.

In de laatste week van 2022 waren het Megan en Jessy Molier die zich in het zweet speelden op het seniorentoernooi in Schijndel. Megan speelde haar enkelspel in de hoogste categorie. Weliswaar strandde ze al in de eerste ronde, maar ze nadert steeds meer dit niveau en dat is mooi om te zien. In het damesdubbel pakte ze in de categorie 4 zonder setverlies wel de eerste prijs. Samen met Jessy ging de halve finale in het gemengddubbel nipt verloren.

Jessy speelde zijn enkelspel en dubbelspel in de hoogte categorie. Ook hij strandde in het enkelspel in de eerste ronde. Hij zal vaker op dit niveau moeten gaan spelen om te wennen aan het hogere tempo en het beter benutten van zijn kansen. In het dubbelspel speelde hij samen met Lars Kros en bereikte hij wel de finale. In een spannend duel werd er helaas verloren. Een mooi toernooiresultaat met toekomstmuziek.

Verder gebeurde er dit jaar best veel. Door omstandigheden halveerde deze zomer de samenstelling van de groep. De deelnemers die nog steeds meetrainen doen dat echter met volle overtuiging en behalen ook steeds betere resultaten in wedstrijden, waarvan dan af en toe een verslagje verschijnt op deze website.

Het maximale halen uit de speler/speelster en het blijven ondersteunen in hun badmintonontwikkeling blijft voor mij het belangrijkste. Daar krijg ik dan ook weer energie van.

In 2023 hoop ik weer gewoon door te kunnen gaan op deze weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *