Spelersgroep goed gevuld

Na de zomervakantie leek de animo minder groot en moesten ook deelnemers afhaken door stages, werk of andere oorzaken. Vanaf oktober is de loop er onverwachts toch weer in gekomen.

In een paar weken tijd is de spelersgroep gevuld geraakt. Weliswaar leverde de selectiedagen slechts twee nieuwe speelsters op, Sophie van Dijk en Nonya Meskers, maar wisten ook andere veelal voormalig deelnemers aan de Badmintonschool hun weg weer te vinden naar deze trainingen.

Zij weten wat ze kunnen verwachten zoals altijd intensieve afwisselende trainingen met veel aandacht voor de individu. Blijkbaar is daar nog steeds behoefte aan.

Wellicht niet direct de meest voor de hand liggende doelgroep, maar wel prima niveau, veel inzet en nog altijd leergierig. De jongere spelers en speelsters kunnen zich daar goed aan optrekken en verbreedt de sparringmogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *