Eindelijk weer JM toernooi

Het was al heel lang geleden, maar eindelijk was er dit weekend weer een Junior Mastertoernooi. Dit keer in Amersfoort. Op zich best sterk bezet. Helaas viel het aantal deelnemers ten opzichte van eerdere jaren ietwat tegen. Wellicht speelt de herfstvakantie hierbij een rol.

Door de hal kleiner te maken ontstond er een gezellige en sfeervolle hal. Vanuit de Badmintonschool namen Liam Birahy en Megan Molier mee.

Liam speelde in de U15 zijn enkelspel en dubbelspel samen met Dion Hijdra. In zijn enkelspel wist Liam de poule niet door te komen. In het dubbelspel werden in de poule nog twee wedstrijden gewonnen, maar uiteindelijk bleek het als tweede geplaatste koppel te sterk.

Megan speelde al haar onderdelen eveneens in de U15. Het het enkelspel was zij als eerste geplaatst en bereikte ze de halve finale, die ze helaas verloor van de latere winnares. In het dubbelspel bereikte ze de finale, waarin ze helaas verloor. In het gemengddubbel samen met Dion Hoegen bleken zij oppermachtig en werden zij eerste.

Kortom zeker geen slecht resultaat voor een eerste JM toernooi sinds enkele jaren. Het eerstvolgende doorgaans internationaal sterke jeugdtoernooi is in Hoensbroek en staat op de agenda voor eind december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *