Nog altijd geen wedstrijden

De afgelopen weken wordt er op maandag gewoon doorgetraind. Uiteraard wordt rekening gehouden met de restricties. Meerdere deelnemers kampen met kleine maar vaak wel hardnekkige blessures, dus dat betekent aangepast trainen op het moment dat het mogelijk is. Danique heeft last van haar rug, Liam en Thomas (v.d. Boom) hebben last van hun knie.

De spelersgroep zit in een leeftijd dat de lichaamsgroei een grote rol speelt. Luisteren naar je lichaam is dan erg belangrijk. Sommigen hebben de neiging om toch door te gaan waar het niet verstandig is. Ook daar moet je als trainer aandacht voor hebben. Er zijn er ook die elk pijntje voelen. Dit vergt dan weer andere aandacht.

Als trainer mis ik de wedstrijden. De meetmomenten. Waar staat je speler nu? Wat doen ze als er wedstrijdspanning bij komt kijken? Hoe doen ze het in vergelijking met hun leeftijdgenoten? Tja, dat moeten we allemaal nog even afwachten. Hopelijk kunnen we ergens in januari 2021 weer een echte wedstrijd spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *