Samenwerking met BNL

Badminton Nederland heeft het al op meerdere platforms bekend gemaakt, dat ook de Badmintonschool Barendrecht een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met Badminton Nederland.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Wat houdt dat in zullen meerderen zich afvragen?

De Badmintonschool Barendrecht maakt hiermee formeel onderdeel uit van een structuur van trainingscentra waar spelers zich op een motiverende en inspirerende manier verder kunnen ontwikkelen. Bij de organisatie van informatiedagen kan BNL ons helpen door bekendmaking op meerdere platforms vanuit BNL.

Verandert er iets voor de deelnemers?

Nee, in het geheel niet. De voorwaarden die BNL stelt omtrent bijvoorbeeld gedragsregels, bewijs van inschrijving etc. worden al toegepast bij de Badmintonschool. Daarnaast blijven de vooral op techniek gebaseerde intensieve trainingen bestaan evenals de individuele begeleiding. Ook de jaarlijkse profielen blijven gewoon doorgang vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *