Badmintonschool Barendrecht aanwezig in twee halve finales op het NJK

Voor de Badmintonschool Barendrecht namen een aantal spelers deel aan de Nederlandse Jeugdkampioenschappen. Dit Toernooi vormt zo’n beetje het slot van een lang seizoen.

De beste van Nederland in de diverse leeftijdscategorieën nemen hier uiteraard aan deel.

De loting viel voor Indy de Goeij slecht uit. In het enkelspel gelijk tegen de eerste geplaatste is geen pretje, maar aan de andere kant kon ze vrijuit spelen en dat ging haar goed af en zo pakte ze nog behoorlijk wat puntjes mee. Helaas kon Indy ook in de andere partijen geen game winnen, maar als eerstejaars U15 is dit natuurlijk een leerjaar.

Carlo had in de U15 in het enkelspel een betere loting en wist ook zoals verwacht de kwartfinale te halen zonder al teveel moeite. Daarin trof hij de tweede geplaatste Nick Blankvoort. Deze was duidelijk nog een maatje te groot. in het dubbelspel wist Carlo de halve finale te halen samen met Vic Vinken. Opnieuw bleek Nick met zijn partner een maatje te groot. Als eerstejaars U15 mogen we ook van Carlo volgend seizoen het een en ander verwachten.

In de U17 probeerden Noah, Stefan, Jeroen en Jerdi wat rondes verder te komen. In het enkelspel wist niemand verder te komen. Met name voor de geplaatste Jerdi teleurstellend, maar hij wist samen met Jeroen zijn revanche te halen in het dubbelspel en knap de halve finale te bereiken. Joran Kweekel was hierin samen met Thomas Sibbald te sterk. Noah en Stefan waren samen al eerder gestrand.

Felicitaties gaan natuurlijk naar Joran Kweekel die in de U17 als eerstejaars alle onderdelen won. Als voormalig deelnemer van de Badmintonschool Barendrecht laat hij zien wat je met veel doorzettingsvermogen en inzet kunt bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *