En weer de sporthal in

Na de laatste training in de sporthal op 14 december 2020 en de daarna van toepassing verklaarde maatregelen vanwege COVID-19 werden er gelijk buitentrainingen georganiseerd op de parkeerplaatsen van de sporthal.

Weer en wind, warmte en strenge vorst werden getrotseerd om toch nog enigszins met onze mooie sport bezig te kunnen zijn. De foto’s spreken voor zich.

Hoe mooi is het dan om eindelijk na ruim vijf maanden weer naar binnen te mogen en weer zonder tegen- of zijwind tegen een shuttle te kunnen slaan. Uiteraard mag de speedladder niet ontbreken.

De speedladder bleef ook buiten in gebruik
Voor menige badmintonner een favoriete spelvorm
Kleine groep, veel aandacht

Maandag 12 juli is de laatste training van de Badmintonschool voor dit seizoen. Op maandag 30 augustus starten we weer met een nieuw seizoen.

De ruimte is beperkt, maar er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Heb je belangstelling om mee te komen trainen stuur dan even een berichtje of kom langs op een trainingsavond.

Het is de bedoeling om in september nog een informatiedag te houden, waarbij iedere deelnemer van ons een trainingsadvies krijgt en mogelijk wordt uitgenodigd voor de trainingen van de Badmintonschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *