Mooie prestaties op toernooien

De afgelopen dagen namen Thomas van Duijvenbode, Jessy Molier en Micha van der Ent deel aan het seniorentoernooi in Schijndel. Liam Birahy nam deel aan het grote internationale jeugdtoernooi in Hoensbroek. Liam wist in de U13 helaas geen partijen te winnen, maar wel weer een leerzaam toernooi.

Thomas wist in zijn enkelspel de eerste ronde niet door te komen. In de herendubbel kwam hij wel tot de volgende ronde, waarna helaas zijn partner moest opgeven. Jessy en Micha waren beiden op dreef en bereikten zowel in het enkelspel als de herendubbel samen de halve finale in cat. 6. Een mooie prestatie. De cat. 4 komt binnen bereik.

Komend weekend doen de meeste jeugdspelers mee op het RJC van TFS Barendrecht. Jessy moet hier zijn positie bovenaan de ranglijst zien te verdedigen, zodat hij in februari in Wateringen de beker omhoog kan houden. Dat zou een mooie afsluiting zijn voor waarschijnlijk zijn laatste RJC seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *