Ranglijst is opgemaakt na JM Tilburg

De Badmintonschool Barendrecht was slechts met een klein gezelschap aanwezig. De resultaten waren soms verrassend goed en soms waren de verwachtingen net iets te hoog. Al met al hebben de spelers en speelsters een prima toernooi laten zien. Helaas kon Stefan vanwege de examens niet aanwezig zijn als coach en moest ik zelf de zondag laten schieten wegens andere verplichtingen.  Doorgaans ben ik er wel, maar soms is het niet anders.

Rocye laat zien dat hij steeds beter gaat spelen in de U13 en kwam ook knap zijn poule door in het enkelspel. Daarna strandde hij. In de herendubbel behaalde hij de halve finale.  Chloe liet weer eens zien een klasse apart te zijn in de U13 en won het enkelspel. Zij speelde haar dubbel en gemengddubbel in de U15. In beide onderdelen haalde ze de halve finale.

In de U15 kwamen ook Karlijn, Maurice en Damian in actie. Karlijn strandde in de halve finale van het enkelspel na een hele knappe overwinning in de kwartfinale tegen de nummer 1 geplaatste. In de damesdubbel speelde ze samen met Chloe en behaalde ze de halve finale. In het gemengddubbel pakte ze de eerste prijs ten koste van Damian met zijn partner. Damian werd ook 2e in het herendubbel. In het enkelspel was de halve finale het eindstation, tegen wie hij bij BCRS nog won. Nu waren de rollen omgedraaid. Maurice speelde een degelijk toernooi. Weliswaar kwam hij niet door de kwartfinale heen, maar zijn spel gaat steeds beter en belooft wat voor de toekomst. In het dubbelspel verloor hij van Damian.

In de U17 Waren Kaylee en Remco die de eer hoog moesten houden. Helaas voor Kaylee wist ze alleen in het dubbelspel wat partijen te winnen, maar helaas niet in de prijzen. Remco speelde nog wat krachteloos in zijn enkelspel, maar wist in het dubbelspel dan wel weer knap de finale te halen, waarin hij uiteindelijk 2e werd.

Alle prijswinnaars weer van harte gefeliciteerd. Volgende week het finaletoernooi in Den Bosch waar alleen de top 12 in het enkelspel aan mogen deelnemen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.