Successen op JM Hoorn

Het Junior Master toernooi in Hoorn was mager bezet. Gelukkig ging het toernooi wel door, maar konden alle partijen op één dag worden gespeeld. Vroeg op dus voor alle deelnemers.

De Badmintonschool Barendrecht was aanwezig met 6 deelnemers: Kaylee van de Wiel, Karlijn van der Lee, Maurice Tjan, Jessy Molier, Thomas van Duijvenbode en Megan Molier.

Karlijn en Maurice hadden in het gemengddubbel de pech om gelijk tegen de latere winnaars te moeten spelen. De halve finale was het eindstation. In het enkelspel kwam Maurice niet verder.  Ook Karlijn wist haar poule niet door te komen. Ze verloor nipt van een veel sterker geachte als tweede geplaatste speelster en dat leverde haar veel complimenten op. Toch had ze liever willen winnen, wie niet.  Kaylee verloor in de poule van de uiteindelijke winnares. In het dubbelspel pakte Kaylee wel heel netjes de tweede prijs.

In de U11 deed Megan haar uiterste best en ze bereikte dan ook heel knap de halve finale in het enkelspel. In het dubbelspel pakte ze wel de eerste prijs. Het broer Jessy wist ook zijn plaatsing in het dubbelspel samen met Thomas waar te maken en ze wonnen dan ook alle partijen redelijk overtuigend. In het gemengddubbel bereikte Jessy de halve finale waarin hij in een spannende driesetter helaas de overwinning aan zijn neus voorbij zag gaan.  In het enkelspel strandde zowel Thomas als Jessy in de poule, maar zeker niet zonder slag of stoot.  Thomas ondervond ook in de gemengddubbel samen met Megan hoe groot het verschil nog is met de nummers 1 van het toernooi.

Als 4 van de 6 deelnemers met een prijs naar huis gaan is dat natuurlijk een heel goed resultaat. Allemaal weer van harte gefeliciteerd.

Over 2 weken staat het meestal sterk bezette JM Almere op de agenda. We gaan het zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.