Resultaten op JM Tilburg hoopgevend

De Badmintonschool was aanwezig op de Junior Master in Tilburg met 11 spelers en speelsters.

Carlo van den Berge wist maar liefst drie halve finales te halen.Alleen in de gemengddubbel wist hij de finale te halen samen met Romy Claassen en die in drie games te winnen van Indy de Goeij en Jelle Vet die ook verrassend de finale haalden.

Carlo speelde ook heel sterk in het enkelspel in de halve finale U15 tegen de latere winnaar. De nipte cijfers geven hoop voor de resultaten voor de komende belangrijke toernooien en tonen aan dat Carlo weer stappen heeft gemaakt en goed bezig is. Indy op haar beurt speelde een wisselvallig toernooi. tegen de als tweede geplaatste speeler in het enkelspel wint ze eenvoudig, terwijl ze in een andere partij onderuit gaat.

In de U17pakte het herendubbel Stefan Vissenberg en Jeroen Ham de 2e prijs. Celeke Bus bereikte in het gemengddubbel met haar partner nog knap de halve finale. In het enkelspel U17 bij de heren lagen er zeker kansen voor een halve finaleplaats. Veel nipte uitslagen die dit keer allemaal negatief uitvielen voor onze heren. Soms geeft het gevoel dat je kunt winnen meer stress dan te denken dat je weinig kans hebt. toch was het spel bij de meesten zeker niet slecht en geeft weer hoop voor de komende weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *