Selectiedag vrijdag 22 april 2016

Op vrijdag 22 april 2016 vindt weer de jaarlijkse selectiedag plaats van de Badmintonschool Barendrecht.  De BS Barendrecht kent op dit moment 36 spelers en speelsters, afkomstig van 10 verschillende verenigingen. Ieder jaar verlaten weer kinderen onze selectiegroepen en komen er weer plaatsen vrij voor nieuwe talenten.

Kinderen van 8 jaar – 16 jaar en gemotiveerd om het maximale uit zichzelf te halen op badmintongebied zijn van harte welkom op onze selectiedag.

Op deze selectiedag wordt een training gegeven en kun je aan de trainers laten zien wat je in je mars hebt. De trainers bepalen uiteindelijk of je al over voldoende vaardigheden beschikt om te kunnen worden opgenomen in een van de selecties van de badmintonschool. Mocht dat niet zo zijn, dan ontvang je in ieder geval een profiel waarin de beschreven staat waaraan je nog moet werken om mogelijk in de toekomst wel voor de Badmintonschool in aanmerking te kunnen komen.

De selectiedag vindt plaats in sporthal Lagewei te Barendrecht op vrijdag 22 april 2016 van 18.00 uur tot ca. 19.45 uur.

Geef je op door een mailtje te sturen naar info@bsbarendrecht.nl onder vermelding van aanmelding selectiedag met je naam en leeftijd.  Je ontvangt dan van ons een bevestiging van de aanmelding.

 

2 gedachten over “Selectiedag vrijdag 22 april 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.